Cizme copii

Cizme cu tocuri largi pentru femei

Șosetele JENNY FAIRY, cu un design modern și atemporal, vă vor menține picioarele calde și uscate pe tot parcursul sezonului de iarnă. Cizmele joase elegante, de culoare roșie, au un toc confortabil mai lat de 6 cm. Cizmele sunt potrivite atât pentru ținutele formale, cât și pentru cele casual.

Preț la momentul revizuirii: 90 Lei

Micile dansatoare merită și ele cizmele pe care le poartă mamele lor. Și exact pentru asta sunt cizmele pentru bebeluși, ele sunt destinate exclusiv micilor domnișoare. Designerii urmăresc îndeaproape tendințele modei și transformă cizmele pentru adulți în cizme pentru copii. Acestea sunt practic imposibil de distins de versiunile lor mari. Acestea sunt similare în ceea ce privește aspectul, designul și compoziția materialelor. Astfel, puteți alege exact aceleași cizme pentru copii pentru fiica dvs. ca și pentru dvs.

Cizmele pentru fete sunt disponibile într-o gamă largă de variante. Cizmele joase de gleznă sunt ideale pentru zilele reci de toamnă, în timp ce cizmele înalte pentru fete și cizmele de zăpadă pe care fiica dvs. le va aprecia cu siguranță în timpul frigului năprasnic și al ploilor cu zăpadă. Cizmele pentru copii cu pietre, blană sau catarame decorative sunt extrem de elegante pentru purtarea de zi cu zi. Atunci când le alegeți, însă, nu trebuie să uitați de siguranța și durabilitatea încălțămintei. Prin urmare, cizmele pentru copii ar trebui să fie izolate, cu o talpă solidă cu un model și fabricate din materiale de înaltă calitate.