Cizme scurte

Botinele sunt un clasic care nu se învechesc și nu se plictisesc! Acestea sunt practice și se adresează în special tuturor femeilor care doresc confort și eleganță în același timp. Puteți folosi cizmele de gleznă nu doar iarna, ci și toamna sau primăvara, când temperaturile sunt încă în jur de zero grade.

Ușurința de a le pune este ceea ce le face să fie mereu în floare. Acestea pot fi realizate într-o varietate de modele, de la clasica piele neagră până la cele mai moderne variante de culoare. Nu trebuie să te limitezi nici în ceea ce privește stilul de înfrumusețare. Depinde doar de garderoba ta și de cerințele pe care trebuie să le îndeplinească pantofii. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să decideți ce înălțime de toc doriți și sunteți gata. Un toc plat este potrivit mai ales pentru femeile care preferă confortul de zi cu zi. Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați la un aspect atractiv. Pe de altă parte, tocurile înalte sunt potrivite pentru femeile pline de viață și seducătoare. Fiecare doamnă trebuie pur și simplu să și-l aleagă pe al ei. Cu toate acestea, nu poți da greș cu cizmele de gleznă.

Jumătate de cizme gri pentru femei confortabile

Aceste cizme elegante pentru femei vă vor menține confortabile în timpul lunilor de iarnă, în timp ce vă plimbați prin medii urbane, păstrându-vă picioarele calde. Se închid cu un fermoar.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme joase elegante cu decupaj

Vrei să fii elegantă în sezonul de toamnă/iarnă? Preferați încălțămintea atemporală? Sunteți în căutarea confortului și a originalității? Atunci acest model vă va atrage. Cizme joase frumoase, care vor sublinia farmecul ținutei tale.

Preț la momentul revizuirii: 212 Lei

Botine de lux MTNG pe toc

Ai o pasiune pentru pantofi? Credeți că nu puteți avea niciodată destui pantofi? Doriți să vă extindeți inventarul de încălțăminte cu un model elegant de cizme? Ai nevoie de cizme frumoase care sunt potrivite pentru ocazii formale și ocazii casual? Atunci acest model îți va plăcea și îți va accentua ținuta.

Preț la momentul revizuirii: 283 Lei

Botine negre Tommy Hilfiger

Cizme de gleznă negre pentru femei de la Tommy Hilfiger. Cizmele au un toc jos de 3 cm, iar înălțimea totală este de 16 cm. Ele sunt neîncălzite, decorate cu un lanț de aur.

Preț la momentul revizuirii: 707 Lei

Cizme de gleznă negre Melissa

Călțăminte pentru disconfort. La propriu și în sensul propriu. Pantofi care te mențin la modă și îți păstrează picioarele uscate. Acestea impresionează prin designul lor modern. Și au un parfum răcoritor. Pantofi făcuți pentru femeia modernă și practică. Nu pot lipsi din dulapul tău de pantofi.

Preț la momentul revizuirii: 636 Lei

Cizme joase din piele Tamaris

Îți plac pantofii confortabili? Vrei să fii elegant? Îți plac pantofii de calitate? Sunteți în căutarea unor pantofi potriviți pentru vremea nefavorabilă de iarnă, în care să vă faceți toate comisioanele? Pantofi pentru confort și disconfort? Atunci le aveți aici. Sunt o iubire care nu dezamăgește și care, cu o bună îngrijire, este veșnică.

Preț la momentul revizuirii: 453 Lei

Cizme joase din piele cu cuișoare Tommy Hilfiger

Cizme joase din piele pentru femei de la Tommy Hilfiger. Cizmele au un toc jos de 2 cm, iar înălțimea totală este de 18 cm. Ele sunt neîncălzite, decorate cu nituri de aur.

Preț la momentul revizuirii: 535 Lei

Cizme de gleznă negre cu patent Tamaris

Cizmele de gleznă Tamaris lăcuite negre, cu un design atemporal, oferă un confort maxim și un mers confortabil. Sunt concepute cu un fermoar practic și cu șireturi în față.

Preț la momentul revizuirii: 271 Lei

Cizme negre cu șiret cu model

Fuzarea punk-ului și a eleganței este o artă care se reflectă în acest model de pantofi. Combinația dintre cercei și motivul floral funcționează perfect. Iar când adăugați confortul sub forma unei tălpi mai înalte și a ușurinței, obțineți un companion pentru întreaga toamnă/iarnă. Vino și bucură-te de un look original achiziționând botine de la MTNG cu un design și un stil unic.

Preț la momentul revizuirii: 329 Lei

Cizme joase din piele cu aspect modern

Ei formează baza cabinetului de pantofi al fiecărei femei. Acestea sunt indispensabile pentru sezonul de toamnă/iarnă. Cizme joase frumoase și confortabile pentru femei, care vă vor ține picioarele uscate și, mai ales, calde. Acestea se remarcă atât din punct de vedere funcțional, cât și al designului.

Preț la momentul revizuirii: 365 Lei

Cizme de gleznă albastru închis S.Oliver

Ai vrea să-ți extinzi dulapul de pantofi cu pantofi de calitate atemporală? Aici, într-un design unic. Un model care nu se va demoda niciodată. Botine de calitate pentru femeia modernă și practică. Apreciat de mamele care vor să fie înăuntru și, în același timp, trebuie să alerge după cei mici. Pantofii eleganți din piele sunt alegerea evidentă.

Preț la momentul revizuirii: 345 Lei

Cizme de șosete într-un model în carouri la modă

Cizme ciorapi negri cu model în carouri pe un toc jos confortabil. Proaspăt, imaginativ, original și puțin extravagant. Exact asta sunt aceste cizme de gleznă pentru cei incomozi.

Preț la momentul revizuirii: 191 Lei

Cizme izolate cu șireturi la gleznă

Cizmele negre cu șiret cu izolație internă și blană sunt elegante și vă vor menține picioarele calde și uscate. Cizmele sunt fabricate din piele ecologică.

Preț la momentul revizuirii: 178 Lei

Cizme joase de castan stil cowboy

Cizmele sunt fabricate din piele naturală. Completează perfect fusta și pantalonii. Fabricat din piele de calitate. Bandă elastică largă pe fiecare parte. Toc fix. Tăietură divizată și perforații la modă. Cureaua din spate pentru a fi ușor de îmbrăcat.

Preț la momentul revizuirii: 505 Lei

Botine negre cu toc

Îți plac clasicii atemporali? Îți lipsește din trusa ta de încălțăminte o botină practică cu utilizare universală? Doriți să obțineți cizme de gleznă care să vă servească pentru mai multe sezoane? Atunci aceste botine pentru sezonul de toamnă/iarnă te așteaptă.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme izolate albe joase MARCO TOZZI

Cizmele albe MARCO TOZZI cu un design modern și atemporal sunt realizate din piele ecologică. Acestea sunt concepute cu un fermoar. Acestea oferă un confort maxim. Acestea au izolație internă.

Preț la momentul revizuirii: 301 Lei

Doamnelor “Martensky” în portocaliu

Călțăminte care sunt nemuritoare. Un veac care nu se învechește niciodată. Inițial un pantof de lucru, acum o piesă de modă. Pentru doamnele care sunt încrezătoare. Poți străluci chiar și pe vreme rea, rece, răcoroasă. În acest model, cu siguranță. Îți vor lumina ținuta la fel de perfect.

Preț la momentul revizuirii: 818 Lei

Botine din piele maro Tamaris

Cizmele până la genunchi de la Tamaris nu numai că arată la modă, dar sunt și perfect lucrate. Materialul superior ușor de întreținut este din piele. Membrana Duo-Tex este confecționată dintr-un material special care respinge apa, dar este și respirabilă. Împiedică apa să pătrundă în pantof ca un scut protector, astfel încât nu vă puteți uda picioarele în ploaie sau zăpadă.

Preț la momentul revizuirii: 710 Lei

Cizme de gleznă violet pentru femei

JENNY FAIRY LS3460A-50 Cizme de gleznă maron pe toc stiletto înalt de 8,5 cm.

Preț la momentul revizuirii: 91 Lei

Cizme de gleznă bej din piele de căprioară pentru femei

Ce fată sau femeie nu a cedat pasiunii pentru pantofi? Nu poți avea niciodată destui pantofi! Preferați piesele interesante? Îți plac modelele cu o notă de extravaganță? Atunci vei fi încântată, iar ținuta ta va fi perfect animată de aceste botine.

Preț la momentul revizuirii: 199 Lei