Botina damă

Semicizme Claudia Ghizzani din piele neagră, cu toc lat mai înalt

Tocul mai înalt va adăuga centimetrii râvniți, extensia sa va oferi în același timp confort. Negrul elegant va da impresia unui gust super sofisticat. Nu ai de ce să eziți – dacă îți place să porți fuste, aceste black frumuseți din piele naturală sunt un must-have în ținuta ta de iarnă. Un fermoar în interior asigură o încălțare confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 283 Lei

CAPRICE cizme izolate pentru femei

Cizme CAPRICE în albastru închis cu izolație internă vă vor menține picioarele uscate și calde. Cizmele pentru femei frumoase și mai ales de înaltă calitate sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 336 Lei

Jumătate de cizme gri pentru femei confortabile

Aceste cizme elegante pentru femei vă vor menține confortabile în timpul lunilor de iarnă, în timp ce vă plimbați prin medii urbane, păstrându-vă picioarele calde. Se închid cu un fermoar.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme joase elegante cu decupaj

Vrei să fii elegantă în sezonul de toamnă/iarnă? Preferați încălțămintea atemporală? Sunteți în căutarea confortului și a originalității? Atunci acest model vă va atrage. Cizme joase frumoase, care vor sublinia farmecul ținutei tale.

Preț la momentul revizuirii: 212 Lei

Botine de lux MTNG pe toc

Ai o pasiune pentru pantofi? Credeți că nu puteți avea niciodată destui pantofi? Doriți să vă extindeți inventarul de încălțăminte cu un model elegant de cizme? Ai nevoie de cizme frumoase care sunt potrivite pentru ocazii formale și ocazii casual? Atunci acest model îți va plăcea și îți va accentua ținuta.

Preț la momentul revizuirii: 283 Lei

Cizme izolate moderne joase

Șosetele cu o căptușeală plăcută și caldă sunt confortabile, moderne, atemporale. Cizmele de iarnă pentru femei cu căptușeală călduroasă sunt concepute cu o închidere cu fermoar. Ele sunt înveselite cu o cataramă decorativă.

Preț la momentul revizuirii: 124,90 Lei

Botine negre Tommy Hilfiger

Cizme de gleznă negre pentru femei de la Tommy Hilfiger. Cizmele au un toc jos de 3 cm, iar înălțimea totală este de 16 cm. Ele sunt neîncălzite, decorate cu un lanț de aur.

Preț la momentul revizuirii: 707 Lei

Cizme de gleznă negre Melissa

Călțăminte pentru disconfort. La propriu și în sensul propriu. Pantofi care te mențin la modă și îți păstrează picioarele uscate. Acestea impresionează prin designul lor modern. Și au un parfum răcoritor. Pantofi făcuți pentru femeia modernă și practică. Nu pot lipsi din dulapul tău de pantofi.

Preț la momentul revizuirii: 636 Lei

Cizme de cowboy în maro

Cizmele Cowboy în maro sunt nemuritoare. Nu se demodează niciodată. Nu vor îmbătrâni. Cizmele din piele ecologică au un toc înalt de 10 cm.

Preț la momentul revizuirii: 175 Lei

Cizme joase din piele Tamaris

Îți plac pantofii confortabili? Vrei să fii elegant? Îți plac pantofii de calitate? Sunteți în căutarea unor pantofi potriviți pentru vremea nefavorabilă de iarnă, în care să vă faceți toate comisioanele? Pantofi pentru confort și disconfort? Atunci le aveți aici. Sunt o iubire care nu dezamăgește și care, cu o bună îngrijire, este veșnică.

Preț la momentul revizuirii: 453 Lei

Semicizme din piele cu blană naturală

Dacă ești una dintre cele care preferă lucrurile de calitate și atemporale, inclusiv pantofii, atunci aceste cizme de iarnă te așteaptă. Acestea excelează în ceea ce privește calitatea, manopera și designul, care nu se vor obosi și nu se vor demoda. Mulțumită lor, puteți chiar să iubiți și să vă bucurați de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 360 Lei

Cizme joase din piele cu cuișoare Tommy Hilfiger

Cizme joase din piele pentru femei de la Tommy Hilfiger. Cizmele au un toc jos de 2 cm, iar înălțimea totală este de 18 cm. Ele sunt neîncălzite, decorate cu nituri de aur.

Preț la momentul revizuirii: 535 Lei

Martenski negru cu șireturi pentru femei

Călării de calitate pentru femei numite martens. Pantofii negri Dr. Martens sunt o garanție de calitate și durabilitate. Pantofi pentru femei nemuritoare la modă și de înaltă calitate. Pentru o încălțare confortabilă, este proiectat cu șireturi în față.

Preț la momentul revizuirii: 946 Lei

Femeie din piele lucrător Geox Bleyze

Călăușii Geox pentru femei worker sunt moderni, atemporali, confortabili. Model confecționat din piele naturală. Tehnologia Geox Respira, datorită unei membrane impermeabile speciale, permite umezelii să iasă în afara materialului și, în același timp, asigură impermeabilitatea. Modelul este conceput pe șiret cu o închidere laterală cu fermoar. Confortul este sporit de tocurile joase și late.

Preț la momentul revizuirii: 429,90 Lei

Cizme de gleznă negre cu patent Tamaris

Cizmele de gleznă Tamaris lăcuite negre, cu un design atemporal, oferă un confort maxim și un mers confortabil. Sunt concepute cu un fermoar practic și cu șireturi în față.

Preț la momentul revizuirii: 271 Lei

Cizme negre cu șiret cu model

Fuzarea punk-ului și a eleganței este o artă care se reflectă în acest model de pantofi. Combinația dintre cercei și motivul floral funcționează perfect. Iar când adăugați confortul sub forma unei tălpi mai înalte și a ușurinței, obțineți un companion pentru întreaga toamnă/iarnă. Vino și bucură-te de un look original achiziționând botine de la MTNG cu un design și un stil unic.

Preț la momentul revizuirii: 329 Lei

Cizme cu toc cu pană la modă

Te-ai săturat de articole negre, maro sau albe în ținuta ta, inclusiv pantofii? Atunci este timpul pentru o schimbare. Cu toate acestea, dacă vă place să vă bazați pe culori care nu sunt doar un hit al unui sezon și care sunt, de asemenea, ușor de combinat și de asortat într-o ținută generală, atunci nu puteți rata aceste frumoase, moderne și atemporale cizme cu toc gri.

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Cizme joase din piele cu aspect modern

Ei formează baza cabinetului de pantofi al fiecărei femei. Acestea sunt indispensabile pentru sezonul de toamnă/iarnă. Cizme joase frumoase și confortabile pentru femei, care vă vor ține picioarele uscate și, mai ales, calde. Acestea se remarcă atât din punct de vedere funcțional, cât și al designului.

Preț la momentul revizuirii: 365 Lei

Cizme cu șireturi la modă pentru femei

Cizmele cu șireturi la modă, cu design izbitor, sunt foarte confortabile și atemporale. Datorită tocului mic și lat și a tălpii de calitate, aceștia oferă confort. Vă veți simți bine când mergeți în ele. Acestea vă vor accentua stilul.

Preț la momentul revizuirii: 189,90 Lei

Cizme de gleznă albastru închis S.Oliver

Ai vrea să-ți extinzi dulapul de pantofi cu pantofi de calitate atemporală? Aici, într-un design unic. Un model care nu se va demoda niciodată. Botine de calitate pentru femeia modernă și practică. Apreciat de mamele care vor să fie înăuntru și, în același timp, trebuie să alerge după cei mici. Pantofii eleganți din piele sunt alegerea evidentă.

Preț la momentul revizuirii: 345 Lei

Cizme cu toc din piele cu blană artificială

Preferați calitatea? Îți plac lucrurile care nu sunt o afacere fadă? Cum să nu te amesteci în mulțime și să îți ții picioarele calde? Cum să petreceți iarna în stil? Aici un model de cizme pentru femei. În această piesă veți fi în. De neratat. Pantofi care îi vor satisface chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Preț la momentul revizuirii: 599 Lei

Cizme negre din piele de căprioară la jumătatea gambei

Nu vă place negrul clasic? Doriți să vă extindeți colecția de încălțăminte cu un model practic de cizme? Îți dorești cizme cu toc care să fie și confortabile? Atunci acest model îți va plăcea și îți va extinde dulapul de pantofi.

Preț la momentul revizuirii: 147 Lei

Glezna din piele pentru femei cizme de vânzare

Suport din piele artificială și detaliu cu cataramă pe lateral. Căptușeală moale, talpă intermediară fermă și amortizată.

Preț la momentul revizuirii: 92 Lei

Cizme cu tocuri joase pentru femei

Pariu pe clasici sub forma de negru? Dar nu vrei nici cizme înalte, nici prea joase? Îți imaginezi un model atemporal și care nu va obosi nici după ani de zile? Se remarcă, de asemenea, prin calitatea manoperei sale? Atunci aceste cizme îți vor înveseli ținuta. Te poți baza pe ele.

Preț la momentul revizuirii: 372 Lei

1 2

Primăvara cu un palton, în timpul serilor de vară cu o fustă, toamna cu colanți și iarna cu o jachetă călduroasă. Cizmele joase de damă pot fi folosite într-o mie de feluri pe tot parcursul anului! Se potrivesc tuturor fără deosebire, așa că se poate spune că nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Cu toate acestea, le veți purta, fără îndoială, cel mai mult în zilele friguroase, când vă vor ține cald și uscat. Cizmele joase de gleznă pentru femei pot rezista chiar și la orice stropire, mâzgă, noroi sau zăpadă. Datorită designului lor practic, sunt potrivite chiar și pentru femeile cu siluete atipice, în special pentru acele doamne care suferă de viței largi. Pur și simplu intră în cizmele joase și nu te obosi să le închizi.

Cizmele de gleznă pot flata silueta. Dar trebuie să alegeți tipul potrivit. De exemplu, cizmele cu tocuri joase sau cu platformă mai înaltă sunt potrivite pentru femeile de statură mică. Iar dacă vă faceți griji pentru gleznele mai late, nu trebuie să disperați. Optează pentru cizme Chelsea și ești gata de plecare.